Kickstart jouw VA bedrijf! 

Wil jij ook graag ondernemen op je eigen voorwaarden en niet meer een slaaf zijn in loondienst? Wil jij graag doen waar jij gelukkig van wordt, werken waar en wanneer je maar wilt én werken met de allerleukste klanten? Heb je al eens nagedacht om Virtual Assistant te worden? Als Virtual Assistant krijg jij alle vrijheid om te doen en laten wat jij wil en kun je eindelijk weer plezier uit je werk halen. Houd je van reizen of wil je graag je werk combineren met je gezin? Start dan een onderneming als Virtual Assistant. Lekker vanuit huis of waar dan ook ter wereld kun jij werken. 

The best time to start was yesterday.

The next best time is now.”

Herken jij dit?

$

Je hebt nooit genoeg aan 25 vakantiedagen?

$

Je wilt niet meer elke dag van 9 tot 5 op kantoor zitten?

$

Je haalt geen energie meer uit de werkzaamheden die je op dit moment voor je baas doet.

Maar wil jij dit?

$

Onbeperkt vakantiedagen

$

Werken waar en wanneer je maar wilt?

$

Je wilt zelf kunnen bepalen wat voor werkzaamheden je gaat doen én niet die je baas wilt dat jij doet.

virtual assistant inhuren

Kickstart jouw VA-bedrijf – Call

Twijfel jij om te starten als Virtual Assistant of heb je gewoon wat vragen zonder dat je direct honderden euro’s uitgeeft aan een opleiding of een cursus.

Heb jij behoefte om even met iemand te sparren die hetzelfde heeft meegemaakt? Wil jij graag weten welke handvatten je nodig hebt om je eigen VA bedrijf op te zetten of wil jij gewoon even die schop onder je kont hebben?

Plan dan nu een “Kickstart jouw VA bedrijf” call met mij en ik help jou om de eerste stappen te zetten naar jouw droom! Deze call is via Zoom en je krijgt 90 minuten de tijd om mij het hemd van het lijf te vragen. ALLES mag je vragen! Deze call kost je slechts 90 euro en ik weet zeker dat je daarna vol energie aan de slag kunt!

virtual assistant inhuren

Hi, Ik ben Indy

Juli ’22 schreef ik me in bij de KVK en een halfjaar later had ik meer dan 20 klanten mogen helpen en zat ik helemaal vol! Mijn VA business groeide in sneltreinvaart. Steeds vaker kreeg ik de vraag hoe ik dat voor elkaar gekregen had? Daarom heb ik besloten om startende VA’s te helpen met het opzetten van hun eigen VA business. Want dit gun ik iedereen! 

Checklist Klanten aantrekken als VA

Meer klanten aantrekken als VA? Download nu de gratis checklist!