Wil je na de zomer bomvol met klanten zitten?

VA Sales Summer School

In 8 weken tijd maken we een Sales Summer Plan en zorgen we ervoor dat jij moeiteloos leads en klanten weet aan te trekken. Ik deel je mijn gameplan + strategieën hoe ik van 0 naar 35+ klanten ben gegaan in <2 jaar tijd.

Doorgroeien naar 5K maanden

Wil jij komende zomer knallen met jouw VA business en alles er aan doen om na de zomer bomvol te zitten met klanten?

Ik leer jou alle shortcuts over hoe jij snel een goedlopend VA bedrijf kan neerzetten en hoe jij van die 0 – 2K maanden kan doorgroeien naar 5K maanden! Zelf ben ik in minder dan 2 jaar tijd enorm gegroeid, Zo heb ik 35+ klanten mogen helpen, werkte ik al snel met een wachtlijst en werk ik zelfs nu met een team!

Vol zitten met klanten klinkt als een droom

Je voelt je al een tijdje niet meer op je plek in loondienst. Je vindt je werk niet verkeerd, maar het is ook zeker niet iets wat je heel je leven wil blijven doen. Je hebt leuke collega’s, een goed salaris, maar toch voelt het niet lekker. Je mist de vrijheid. De vrijheid om op vakantie te gaan wanneer je wil, de vrijheid om thuis te zijn (bij je kinderen). 

Al een tijdje twijfel je over het ondernemerschap en om te starten als Virtual Assistant. Maar het maakt je onzeker. Ben ik wel goed genoeg? Er zijn al zoveel andere Virtual Assistants, wie wilt mij nu? Hoe werkt het precies? Hoe werk je samen met klanten?

Maar toch kan je het niet loslaten. Werken als Virtual Assistant klinkt als droombaan…

Herken jij dit?

 • Je bent klaar met die energiesleurpende 9 tot 5 baan
 • Je hebt iedere zondagavond buikpijn omdat je weer moet gaan werken
 • Ieder jaar heb je weer vakantiedagen te kort
 • De weekenden vliegen voorbij, maar de werkdagen.. Je blijft maar op de klok kijken.
 • Je verlangt naar vrijheid.
 • Je zou graag meer van de wereld willen zien en locatieonafhankelijk kunnen werken
 • Je wil vaker thuis zijn bij je gezin of je partner
 • Je overweegt al een tijdje om starten als Virtual Assistant maar je hebt geen idee waar je moet beginnen
 • Je bent super leergierig en je vind het leuk om nieuwe dingen te leren

Maar wil je dit? 

 • Je wilt werken op de mooiste plekken in het buitenland of in de leukste koffietentjes in Nederland.
 • Je wilt zelf bepalen hoe jouw werkdag eruit ziet
 • Je wilt meer tijd kunnen doorbrengen met je familie, gezin of vrienden.
 • Je wilt alleen nog maar werken met de allerleukste klanten
 • Je wilt geld verdienen met iets wat je leuk vind om te doen
 • Je wilt iedere dag weer met plezier aan het werk gaan
 • Je wilt een vrije dag nemen zonder dat het je een verlofdag kost.
 • Je wilt zo snel mogelijk uit loondienst en je wilt niet perse een hele opleiding voor Virtual Assistant doen.
 • Je wilt gewoon zo snel mogelijk een succesvolle business hebben staan!

VA Sales Summer School

Tijdens VA Sales Summer School leer je in een korte periode hoe je moeiteloos leads en klanten kan aantrekken. Geen 100’en modules die je moet volgen. Nee, iedere week een online masterclass + opdrachten die je direct kan toepassen in de praktijk.

Door alle shortscuts die ik je leer, kun jij snel een goedlopend VA bedrijf neerzetten en daarmee doorgroeien naar wel 5K maanden! Na de zomer zit jij bomvol met klanten en moet je wellicht zelfs met een wachtlijst gaan werken.

En als je voor 1 juni instapt, krijg je als bonus nog eens toegang tot 3 telegram ochtenden waarin je mij jouw vragen kan stellen op het gebied van sales, lead generatie en productiviteit!

Binnen 2 jaar tijd heb ik 38 klanten geholpen als

Virtual Assistant

VA Sales Summer School

Ik deel je mijn gameplan + strategieën hoe ik van 0 naar 35+ klanten ben gegaan in <2 jaar tijd.

Ik leer hoe je moeiteloos leads kan verzamelen.

Ik leer je hoe je Instagram strategisch in kan zetten als Virtual Assistant zodat je er klanten uit gaat halen.

Ik geef je tips over hoe je een goed salesgesprek voert en hoe je zoveel mogelijk JA’s uit jouw gesprek kan halen

Ik leer je hoe je zo productief mogelijk kan werken, zodat je meer tijd overhoudt om nieuwe klanten aan te trekken of AAN je bedrijf te werken.

Ik leer je welke verdienmodellen er nog meer zijn als VA en hoe je kan opschalen.

Ik deel al mijn tips over waar je klanten kan vinden als Virtual Assistant.

Als je voor 1 juni instapt, krijg je als bonus toegang tot 3 telegram ochtenden waarin je mij jouw vragen kan stellen op het gebied van sales, lead generatie en productiviteit!
diensten Virtual Assistant

 De investering bedraagt € 499 euro, excl. btw als je voor 1 juni instapt!

We starten op 1 juli!

Ga je op vakantie? Geen zorgen! Dit programma kan je helemaal in je eigen tijd volgen! Het is een Do It Yourself programma. Je krijgt iedere week toegang tot een nieuwe masterclass en praktische opdrachten die je direct kan uitvoeren. Je houdt in totaal 3 maanden toegang tot alle lessen.


*In termijnen betalen is mogelijk! 

Indy Digital More

Ik koos voor vrijheid! 

Ik ben Indy en januari 2022 was ik klaar met de zogenoemde ‘ratrace’: ik was er klaar mee om iedere week 40 uur op kantoor te zitten en maar 25 vakantiedagen te hebben. Ik wilde de wereld zien, avonturen beleven, en de vrijheid hebben om te reizen. Daarom besloot ik mijn baan in loondienst (met een vast contract, een goed salaris en een lease auto) op te zeggen en samen met mijn vriend hebben we een prachtige reis gemaakt.

Toen ik terug in Nederland was, wist ik één ding heel zeker: ik wilde niet meer terug naar kantoor.  Ik wilde mijn eigen pad bewandelen en mijn dromen waarmaken. Ik besloot een business coach in de arm te nemen om me te begeleiden bij het realiseren van mijn dromen. Samen dachten we na over wat ik echt wilde. Het antwoord was helder: ik wilde aan de slag als Virtual Assistant.

Toch waren er twijfels en bezwaren die opdoken. Gedachten als ‘Wat als ik geen klanten kan vinden?’ en ‘Misschien moet ik toch deeltijds in loondienst blijven voor wat extra financiële zekerheid’ bekroop me. Op dat moment zei mijn coach iets heel belangrijks: ‘Wat is het ergste dat er kan gebeuren als je geen klanten vindt?’ Die simpele vraag gaf me de moed om volledig voor mijn droom te gaan. Ik besloot me volledig te richten op mijn bedrijf. 

Ik heb nooit zonder klanten gezeten.

1 juli schreef ik me in bij de KVK en was mijn bedrijf ‘Digital More’ officieel geboren. En eind juli had ik al 3 klanten van zo’n 28 – 32 uur per week. k verdiende meer dan in mijn oude loondienstbaan en genoot van de vrijheid om te werken waar en wanneer ik wilde. Dit was precies wat ik wilde!

Onze volgende reisplannen werden even ‘on hold’ gezet toen ik erachter kwam dat ik zwanger was. In april ‘23 werd ik naast ondernemer ook moeder van Ivy. En toen ik tijdens mijn verlof eens ging kijken naar mijn administratie, realiseerde ik me dat ik in minder dan een jaar tijd meer dan 20 klanten als VA had geholpen (en dat inclusief mijn zwangerschapsverlof!!).  Ik heb sinds mijn inschrijving bij de KVK eigenlijk nooit een moment gehad dat ik geen klanten had. En als ik dit kan, kun jij het ook! Daarom heb ik besloten om het KICKSTART traject op te zetten, waarin ik jou persoonlijk ga begeleiden om ook een succesvolle VA-business op te zetten! Want ik gun iedereen die vrijheid! 

virtual assistant inhuren

Stop dreaming, start doing

virtual assistant inhuren

Nog even voor je op een rijtje..

In 8 weken maken we een Sales Summer Plan waarmee je moeiteloos leads en klanten weet aan te trekken

Ik leer je hoe je Instagram strategisch in kan zetten als Virtual Assistant zodat je er klanten uit gaat halen.

Ik leer je welke verdienmodellen er nog meer zijn als VA en hoe je kan opschalen.

Toegang tot de VA Sales Summer School

Als je voor 1 juni instapt krijg je als bonus toegang tot 3 telegram ochtenden waarin je mij jouw vragen kan stellen op het gebied van sales, lead generatie en productiviteit!

Meest gestelde vragen: 

Wanneer start de VA Sales Summer School?

We starten op 1 juli!

Ik ga nog op vakantie, kan ik dan wel mee doen?

Geen zorgen! Dit programma kan je helemaal in je eigen tijd volgen! Het is een Do It Yourself programma. Je krijgt iedere week toegang tot een nieuwe masterclass en praktische opdrachten die je direct kan uitvoeren. Je houdt in totaal 3 maanden toegang tot alle lessen.

Kan ik deze investering opvoeren als zakelijke kosten?

Ja, je kunt deze kosten aftrekken van jouw winst.

Hoelang houd ik toegang?

Je houdt in totaal 3 maanden toegang tot alle lessen.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, je kan in 2 of 3 termijnen betalen.