Lukt het jou maar niet om een succesvolle VA business op te zetten? 

1-op-1 VA Level up

Het drie maanden programma voor VA’s die struggelen met het opzetten van een succesvolle VA business.

Je droomt van meer klanten, succes en vrijheid in het ondernemerschap. Ik help je die droom werkelijkheid te maken.

Ik ging van 0 naar 20 klanten in minder dan 1 jaar tijd. Jij kan dit ook! 

Yes, je hebt je eindelijk in geschreven bij de KVK als Virtual Assistant. 🥳 Vol goede moed ga je aan de slag met je website, je bent zichtbaar op social media. Maar toch mist er iets: klanten… 

Je had wel verwacht dat je al een paar klanten (of op zijn minst één) zou hebben, maar dit valt vies tegen.. “Help, wat doe ik verkeerd?!”. Ondertussen word je onzeker van alle andere VA’s op Instagram die wel vol lijken te zitten. Je spaarrekening raakt langzaam leeg en je twijfelt zelfs om weer terug te gaan in loondienst. 

Maar wacht, laat deze twijfels niet de overhand nemen! Met The VA Level Up kan ik je hierbij helpen!

The VA Level Up 

The VA Level Up is hét 1-op-1 programma voor VA’s om hun business te laten groeien en niet meer zonder klanten te zitten.

 Dit programma is voor VA’s die zich in geschreven hebben bij de KVK, maar die het maar lastig vinden om aan klanten te komen. 

Die eindelijk hun baan in loondienst willen opzeggen om fulltime te gaan ondernemen. 

Meer klanten, meer vrijheid en meer geld. 

Samen werken we aan jouw doelen, maken we een concreet actieplan en met de juiste strategieën gaan we er voor zorgen dat jij niet meer zonder klanten zit. 

Aan de hand van een kick-off sessie via Zoom nemen we jouw hele bedrijf onder de loep en maak een op maat gemaakt plan voor jou waar je de komende drie maanden mee aan de slag gaat.  Vervolgens hebben we iedere 2 weken een online call waarin jij mij al jouw vragen kan stellen en waarbij ik je al mijn tips en tricks deel hoe ik van 0 naar 20 klanten ging ik 1 jaar tijd. 

Ik weet zeker dat jij na deze drie maanden enorm gegroeid bent als VA en zelfs (jouw eerste) klanten gaat aantrekken.

Het is tijd om niet meer alles zelf te doen.

3 maanden lang ben ik jouw sparringspartners en stok achter de deur.

The VA Level UP

N

Leer alles wat je moet weten om een succesvolle VA Business op te zetten

N

3 maanden 1-op-1 begeleiding zodat jij al jouw vragen kan stellen aan een ervaren VA

N

Zodat je nooit meer zonder klanten zit als VA

N

Durf hogere tarieven te vragen en werk met de leukste klanten!

Herken jij dit?

 • Je had wel verwacht dat je al wat meer klanten zou hebben als Virtual Assistant na je inschrijving bij de KVK;
 • Je wordt onzeker van alle andere VA’s op Instagram. “Waarom lukt het hen wel?”
 • Je bent het zat om altijd maar te reageren op Facebook oproepjes en nooit uitgenodigd te worden voor een call. 
 • Je twijfelt elke keer maar weer om (deeltijd) in loondienst terug te gaan.
 • Je bent het zat om altijd maar ‘nee’ te horen na een salescall.
 • Je bent klaar met de onzekerheid en de jezelf klein houden.

 

Maar wil je dit? 

 • jJe wilt eindelijk genoeg klanten hebben om rond te komen.
 • Je droomt van plezier en vrijheid met het ondernemen
 • Je wilt graag lekker verdienen met jouw VA business
 • Je bent op zoek naar een concrete strategie, actiepunten om aan klanten te komen. 
 • Je wilt graag leren hoe je ervoor kan zorgen dat klanten naar jou toe komen in plaats van jij hen altijd moet benaderen. 
 • Je wilt graag een consistente stroom van klanten in plaats van elke keer maar tijdelijke opdrachten. 
 • Je wilt niet meer vast zitten aan 25 vakantiedagen per jaar, je wilt het liefst meer tijd doorbrengen met je gezin en je wilt graag werken waar en wanneer je maar wilt! 

Tijd om jouw VA business te laten groeien!

Over het programma.. 

We starten met een kick-off call van 1,5 uur. Onze mentorship-traject begint met een kick-off van 1,5 uur via Zoom. Hier duiken we diep in jouw bedrijf, onderzoeken waar je nu staat en waar je naartoe wilt. 

Minimaal drie maanden ben ik jouw mentor, coach of hoe je het ook wil noemen. Je mag drie maanden lang mijn brain picken

Iedere 2 weken een 1-op-1 coachingscall van 30 minuten waarin we jouw voortgang bespreken, maar waar jij ook de dingen kan bespreken waar je tegen aan loopt en waarin ik je tips en advies kan geven.

Je krijgt toegang tot de online leeromgeving van The VA Level Up. Waarin je verschillende modules kunt vinden met tips, tricks en strategieën over hoe jij klanten kan aantrekken als VA met video’s die je in je eigen tijd kan kijken.

Je krijgt toegang tot diverse templates en cheatsheets die jij kan gebruiken om van jouw VA business een succes te maken.

De mogelijkheid om drie maanden lang mij al jouw vragen te stellen via Trello.

Wat gaan we doen? 

Kick-off sessie

Onze mentorship-traject begint met een kick-off van 1,5 uur via Zoom. Hier duiken we diep in jouw bedrijf, onderzoeken waar je nu staat en waar je naartoe wilt. 

Jouw ideale klant

Het hebben van een succesvolle VA buiness begint met het hebben van een ideale klant. We gaan aan de slag met jouw doelgroep en de customer journey. 

Jouw aanbod

Natuurlijk gaan we ook jouw aanbod bekijken. Hoe zit jouw aanbod in elkaar? Is er vraag naar? Wat kan er beter? Is het duidelijk voor jouw ideale klant wat jouw aanbod precies is.

Tarieven

Natuurlijk gaan we ook aan de slag met het bepalen van jouw tarief als VA. Ik ga ervoor zorgen dat jij zonder moeite hogere tarieven durft te vragen!

Sales

Yes, het leukste gedeelte! Hoe zorg jij ervoor dat jij jouw ideale klant kan aantrekken als VA? We gaan het hebben over het schrijven van converterende content, maar ook waar bevinden jouw klanten zich? Hoe kom je in contact? Hoe kun je het sales gesprek rocken! 

Mindset

Je mindset is jouw geheime wapen. Leer hoe je jouw gedachten en overtuigingen kunt inzetten om klanten aan te trekken en obstakels te overwinnen. 

Indy Digital More

Ik koos voor vrijheid! 

Ik ben Indy en januari 2022 was ik klaar met de zogenoemde ‘ratrace’: ik was er klaar mee om iedere week 40 uur op kantoor te zitten en maar 25 vakantiedagen te hebben. Ik wilde de wereld zien, avonturen beleven, en de vrijheid hebben om te reizen. Daarom besloot ik mijn baan in loondienst (met een vast contract, een goed salaris en een lease auto) op te zeggen en samen met mijn vriend hebben we een prachtige reis gemaakt.

Toen ik terug in Nederland was, wist ik één ding heel zeker: ik wilde niet meer terug naar kantoor.  Ik wilde mijn eigen pad bewandelen en mijn dromen waarmaken. Ik besloot een business coach in de arm te nemen om me te begeleiden bij het realiseren van mijn dromen. Samen dachten we na over wat ik echt wilde. Het antwoord was helder: ik wilde aan de slag als Virtual Assistant.

Toch waren er twijfels en bezwaren die opdoken. Gedachten als ‘Wat als ik geen klanten kan vinden?’ en ‘Misschien moet ik toch deeltijds in loondienst blijven voor wat extra financiële zekerheid’ bekroop me. Op dat moment zei mijn coach iets heel belangrijks: ‘Wat is het ergste dat er kan gebeuren als je geen klanten vindt?’ Die simpele vraag gaf me de moed om volledig voor mijn droom te gaan. Ik besloot me volledig te richten op mijn bedrijf. 

Ik heb nooit zonder klanten gezeten.

1 juli schreef ik me in bij de KVK en was mijn bedrijf ‘Digital More’ officieel geboren. En eind juli had ik al 3 klanten van zo’n 28 – 32 uur per week. k verdiende meer dan in mijn oude loondienstbaan en genoot van de vrijheid om te werken waar en wanneer ik wilde. Dit was precies wat ik wilde!

Onze volgende reisplannen werden even ‘on hold’ gezet toen ik erachter kwam dat ik zwanger was. In april ‘23 werd ik naast ondernemer ook moeder van Ivy. En toen ik tijdens mijn verlof eens ging kijken naar mijn administratie, realiseerde ik me dat ik in minder dan een jaar tijd meer dan 20 klanten als VA had geholpen (en dat inclusief mijn zwangerschapsverlof!!).  Ik heb sinds mijn inschrijving bij de KVK eigenlijk nooit een moment gehad dat ik geen klanten had. Steeds vaker kreeg ik berichtjes van mede-va’s hoe het mij gelukt was om zoveel klanten te krijgen. Dat was het moment waarop ik dacht: als ik dit kan, kun jij het ook! Daarom heb ik besloten om het VA Mentorship-programma op te zetten, waarin ik jou persoonlijk ga begeleiden om ook een succesvolle VA-business op te zetten!

virtual assistant inhuren

Stop dreaming, start doing

virtual assistant inhuren

Nog even voor je op een rijtje..

3 maanden lang ben ik jouw mentor! Jij kan mij al jouw vragen stellen.

We starten met een kick-off call van 1,5 uur via Zoom

Iedere 2 weken een 1-op-1 coachingscall van 30 minuten waarin we jouw voortgang bespreken, maar waar jij ook de dingen kan bespreken waar je tegen aan loopt en waarin ik je tips en advies kan geven.

1-op-1 support via Trello gedurende 3 maanden

Toegang tot de VA Level Up Academy

Handige documenten, cheat sheets, etc.

3 maanden voor € 1.997 euro, excl. btw!

Denk jij ‘dat kan ik niet betalen’ of ‘dat ga ik snel terugverdienen?!’ 

Meest gestelde vragen: 

Ik moet me nog inschrijven bij de KVK? Is dit dan iets voor mij?

Dit programma is voor iedere VA die wilt groeien met haar business. Dus ook als je nog moet starten!

Hoe weet ik zeker of ik na dit traject een succesvolle VA business hebt?

Dat weet je nooit! Ik ga je alles leren hoe het mij gelukt is en vervolgens is het aan jou om het uit te voeren. 

Kan ik deze investering opvoeren als zakelijke kosten?

Ja, je kunt deze kosten aftrekken van jouw winst. 

Hoe verschilt dit VA Mentorship van andere trainingsprogramma's?

Dit mentorship is geen hele opleiding die je moet volgen om als VA succesvol te worden. Ik deel mijn kennis en ervaring met jou hoe ik gegroeid ben van 0 naar 20 klanten in 1 jaar tijd.

Wanneer is de startdatum?

Eerst hebben we een matchcall om te kijken of er vanuit beide kanten een match is, zo ja: dan plannen we samen de kick-off sessie in en kunnen we starten in overleg.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, je kan in 2 of 3 termijnen betalen.