Werkwijze en tarieven

Wat bied ik aan als Virtual Assistant?

Als Virtual Assistant bied ik mijn diensten op drie verschillende manieren aan:  op uurbasis, met een strippenkaart of op projectbasis. Hieronder vind je alles over mijn tarief als Virtual Assistant:

01

Uurtje

Is het voor jou lastig in te schatten hoeveel uur ondersteuning je nodig hebt? Wil je graag flexibiliteit of wil je liever eerst kijken of onze samenwerking bevalt? Je kunt mijn ondersteuning dan per uur inschakelen. Mijn tarief als Virtual Assistant is dan € 65,- per uur, excl. btw en reiskosten.
 
 

02

Strippenkaart

Heb je graag ondersteuning nodig, maar je wil wel flexibel hierin zijn? Dan is een strippenkaart de beste optie voor jou. Elk uur dat ik besteed om jou te ondersteunen, kost 1 strip. De uren worden bijgehouden en jij krijgt updates over de status van jouw strippenkaart. Onderstaand tarief is gebaseerd op een strippenkaart van 10 uur, maximaal 3 maanden geldig. 

* Prijs is excl. btw en eventuele reiskosten.

Strippenkaart tarief

03

Abonnement

Heb jij een bepaald project wat je graag wil uitbesteden? Dan is dit ook een optie! Denk bijvoorbeeld aan het maken van je website of het opzetten van een online leeromgeving. 
    
 
  
 
  • Bovengenoemde tarieven zijn geldig voor 2023 – alle prijzen zijn exclusief BTW.

Iedereen zegt wel eens; je moet doen waar je goed in bent en aan een ander overlaten wat je niet kunt. Als startende ondernemer wil je zoveel mogelijk zelf doen. Ook al om de kosten laag te houden. Geldt voor mij ook. Maar ik zat zo met mijn handen in het haar dat ik het wel uit handen moest geven. Had ik Indy maar eerder op mijn pad gehad. Dan wordt ondernemen toch een stuk makkelijker en leuker. Zij heeft mij geholpen met het opzetten van een e-mailmarketingfunnel en de mails hiervan, dit gekoppeld aan mijn website en het automatiseren van afspraken via Calendly. Indy is snel, geduldig, deskundig en alles wat ze doet ziet er professioneel uit. Ik kan Indy alleen maar aanraden!

Franca van Montfoort

FVM Coaching

Mijn werkwijze

1.

Wanneer ik voor jou aan de slag ga als jouw virtual assistant, zullen we starten met een call. Tijdens deze call maken we kennis met elkaar, bespreken we de werkzaamheden die ik voor jou op zal gaan pakken en maken we ook een inschatting van de benodigde uren. Op basis hiervan stel ik een projectenoverzicht op. Dit overzicht is tevens ook een online to do-list, waarin wij beide aanpassingen kunnen doen.

2.

Ik ga aan de slag met deze to do-list en de voortgang hou ik allemaal netjes bij in het projectenoverzicht.

3.

Afhankelijk van het aantal uur dat je mijn inzet gebruikt, plannen we structureel een werkoverleg in. Dit kan bijvoorbeeld wekelijks of maandelijks zijn. Tijdens dit werkoverleg bespreken we het projectenoverzicht, bekijken we of er nog nieuwe taken moeten worden toegevoegd en stellen we weer prioriteiten.

Neem contact op

11 + 6 =

Een bedrijf opstarten terwijl je nog in loondienst werkt, is niet makkelijk. Voor mij was de keuze of zelf minder gaan werken of dingen uitbesteden. Omdat een aantal werkzaamheden van het ondernemerschap mij veel moeite kosten, onder andere omdat je alles voor het eerst doet en vaak maar 1x hoeft te doen, besloot ik voor uitbesteden te kiezen. Ik besloot een strippenkaart te kopen bij Indy. Al snel wist ik dat dit een hele goede beslissing was. Waarom? Omdat ze veel van de taken al eerder had uitgevoerd en ze in no time deze voor mij had gedaan.
Maar ook omdat ze dingen heel snel oppakt, energiek is en precies voelt welke kant ik op wil. Ze heeft echt aan 3 woorden genoeg!
Nog geen maand later, nadat ze mijn hele WordPress Website heeft aangepast en een Mailfunnel heeft opgezet in Mailblue, heb ik al bijgekocht! Door haar ervaring met seo/bloggen heb ik zelfs mijn eerste klant via mijn website binnen gehaald! Ik hoop nog heel lang met Indy te mogen samenwerken!

Melina van der Veen – Melikidis

Melina On Fire