Samenwerken?

Wil jij ook rust en vrijheid creëren als ondernemer en ben jij op zoek naar iemand die orde in de chaos schept? Maar heb jij niet de behoefte om iemand bij jou in loondienst aan te nemen? Denk dan aan eens aan een samenwerking met een Virtual Assistant. Als Virtual Assistant voer ik de taken uit waar jij op dit moment te veel tijd aan kwijt bent of waar jij geen energie uit haalt. Zo kun jij je weer volledig focussen op de groei van jouw bedrijf!

Als Virtual Assistant werk ik volledig online en dit betekent dat jij geen extra ruimte hoef te creëren op jouw werkplek. Uiteraard ben ik ook zeker bereid om een keer op locatie langs te komen.

Work Smarter, Not Harder

Herken jij dit?

$

Komt er maar geen einde aan je to do-list?

$

Heb je te weinig tijd voor je privé-leven en heb je het gevoel dat je continu aan het werk bent?

$

Merk jij dat je minder bezig bent met je core-business en veel te veel met werkzaamheden waar je geen energie van krijgt?

Maar wil jij dit?

$

Aan het einde van de dag je to do lijst hebben afgevinkt?

$

’s Avonds meer tijd kunnen doorbrengen met je gezin, familie of vrienden?

$

Je alleen nog maar focussen op de taken die jou gelukkig maken?

Een bedrijf opstarten terwijl je nog in loondienst werkt, is niet makkelijk. Voor mij was de keuze of zelf minder gaan werken of dingen uitbesteden. Omdat een aantal werkzaamheden van het ondernemerschap mij veel moeite kosten, onder andere omdat je alles voor het eerst doet en vaak maar 1x hoeft te doen, besloot ik voor uitbesteden te kiezen. Ik besloot een strippenkaart te kopen bij Indy. Al snel wist ik dat dit een hele goede beslissing was. Waarom? Omdat ze veel van de taken al eerder had uitgevoerd en ze in no time deze voor mij had gedaan.
Maar ook omdat ze dingen heel snel oppakt, energiek is en precies voelt welke kant ik op wil. Ze heeft echt aan 3 woorden genoeg!
Nog geen maand later, nadat ze mijn hele WordPress Website heeft aangepast en een Mailfunnel heeft opgezet in Mailblue, heb ik al bijgekocht! Door haar ervaring met seo/bloggen heb ik zelfs mijn eerste klant via mijn website binnen gehaald! Ik hoop nog heel lang met Indy te mogen samenwerken!

Melina van der Veen – Melikidis

Melina On Fire

Indy is sinds enige tijd mijn VA. Er hebben al eerder VA’s voor me gewerkt en daar heb ik mindere ervaringen mee.

Telkens moest ik hen achter de broek aan zitten of werd er iets over het hoofd gezien. Bij Indy is dat allemaal totaal anders. Wat opvalt is dat zij heel makkelijk schakelt. Geen opdracht is voor haar teveel en in no- time heeft ze het voor je geregeld. Kwalitatief levert ze goed werk af en dat heeft me ook al direct weer geld terug opgeleverd. Voor een drukke ondernemer als mij is dat fantastisch. Indy is energiek, flexibel en werkt daarbij super snel. Voor mij een verademing om met haar te mogen werken. Wat ik belangrijk vind is dat ze open en transparant is.

Kortom: een verademing en een topper!

Patrick Elsenberg

Hairtattoo Institue

Iedereen zegt wel eens; je moet doen waar je goed in bent en aan een ander overlaten wat je niet kunt. Als startende ondernemer wil je zoveel mogelijk zelf doen. Ook al om de kosten laag te houden. Geldt voor mij ook. Maar ik zat zo met mijn handen in het haar dat ik het wel uit handen moest geven. Had ik Indy maar eerder op mijn pad gehad. Dan wordt ondernemen toch een stuk makkelijker en leuker. Zij heeft mij geholpen met het opzetten van een e-mailmarketingfunnel en de mails hiervan, dit gekoppeld aan mijn website en het automatiseren van afspraken via Calendly. Indy is snel, geduldig, deskundig en alles wat ze doet ziet er professioneel uit. Ik kan Indy alleen maar aanraden!

Franca van Montfoort

FVM Coaching

Meest gestelde vragen

Is een VA niet veel te duur?

Vergelijk jouw eigen uurtarief eens met die van een VA. De taken waar jij niet op zit te wachten, neem ik uit handen en jij krijgt meer tijd vrij voor wat WEL belangrijk is. Meer inkomsten, en meer vrije tijd. Tel uit je winst!

Hoe weet ik zeker dat er goede kwaliteit geleverd wordt?

Probeer dan eerst mijn inzet op basis van een het uurtarief. Alsnog niet tevreden of het gaat toch goed zonder mij? Je betaalt alleen de uren die ik voor jou heb gewerkt. Flexibel opzegbaar, geen extra kosten.

Worden mijn gegevens vertrouwelijk behandeld?

Ja zeker, op basis van vertrouwen en goede afspraken gaan wij deze samenwerking aan. Daarnaast heb ik een geheimhoudingsverklaring opgenomen in de overeenkomst.

Hoe gaat de betaling in zijn werk? Betaal ik vooraf of achteraf?

Wanneer wij op projectbasis aan de slag gaan, betaal je 50% als aanbetaling en 50% bij de oplevering van het project. Indien we een samenwerking aangaan op basis van een uurtarief, worden de uren achteraf gefactureerd met een betalingstermijn van 14 dagen. Kies jij voor een strippenkaart, dan dient deze vooraf betaald te worden.

Hoe verloopt de samenwerking en de communicatie?

We maken gebruik van verschillende online tools om te communiceren. Ook ben ik bereikbaar via de telefoon, WhatsApp en e-mail.

Wat als ik je hulp nodig heb bij iets wat je niet benoemd op je website? Kun je dan me dan ook helpen?

Ja zeker, neem contact op via het contactformulier en dan kunnen we samen afstemmen wat ik hierin voor jou kan betekenen. 

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op.

Info

Digital More
info@digitalmore.nl
KVK 86774891
BTW NL004313465B34