Reviews

Wat anderen zeggen over Indy

Een bedrijf opstarten terwijl je nog in loondienst werkt, is niet makkelijk. Voor mij was de keuze of zelf minder gaan werken of dingen uitbesteden. Omdat een aantal werkzaamheden van het ondernemerschap mij veel moeite kosten, onder andere omdat je alles voor het eerst doet en vaak maar 1x hoeft te doen, besloot ik voor uitbesteden te kiezen. Ik besloot een strippenkaart te kopen bij Indy. Al snel wist ik dat dit een hele goede beslissing was. Waarom? Omdat ze veel van de taken al eerder had uitgevoerd en ze in no time deze voor mij had gedaan.
Maar ook omdat ze dingen heel snel oppakt, energiek is en precies voelt welke kant ik op wil. Ze heeft echt aan 3 woorden genoeg!
Nog geen maand later, nadat ze mijn hele WordPress Website heeft aangepast en een Mailfunnel heeft opgezet in Mailblue, heb ik al bijgekocht! Door haar ervaring met seo/bloggen heb ik zelfs mijn eerste klant via mijn website binnen gehaald! Ik hoop nog heel lang met Indy te mogen samenwerken!

Melina van der Veen – Melikidis

Melina On Fire

‘Mijn business zat in een sneltreinvaart en ik had iemand nodig om diverse taken van mij over te nemen. Indy sprak mij gelijk aan toen ik haar profiel bekeek. Het kennismakingsgesprek voelde goed en ik investeerde gelijk in een strippenkaart en dat blijf ik ook doen! Indy denkt mee, komt afspraken na en heeft precies begrepen wat ik zoek in een VA. Ze pakt alle taken snel op en ik kan dit met een gerust hart loslaten. Echt een aanrader om met haar samen te werken!’

Jenka Wicherson

Wicherson Administratie

Samenwerken met Indy is echt een feestje. Ze is snel, professioneel en maakt zich nieuwe dingen snel eigen.
Ze houdt goed overzicht, ook in drukke tijden of in een hectische omgeving.

Bovendien is het gewoon een hele sympathieke meid!

Debbie van Osch-Voorhaar

Professor Grutjes

Toen ik weer eens op mijn vrije zondagmiddag zat te klungelen met een automation voor mijn webinar, was ik er echt klaar mee. Ik ging op zoek naar een VA die specifieke kennis en ervaring had met het opzetten van funnels in MailBlue. Zo kwam ik uit bij Indy en na een eerste kennismaking zijn we meteen gestart met onze samenwerking. Inmiddels helpt ze me bij veel meer dingen. Zo heeft ze voor een upgrade van mijn website gezorgd door reviews te plaatsen, ondertitelt ze video’s en maakt ze met regelmaat nieuwe social media content. Dingen waar ik moeite mee heb, lijkt Indy in een handomdraai te doen. Ook als ze iets niet meteen weet, zoekt ze het uit en klaart ze de klus. In het jaar dat we samenwerken heb ik Indy leren kennen als proactief, snel en zeer kundig. Van harte aanbevolen!  

Debbie van Osch-Voorhaar

Margot van Hoijdonck, Vitaliblij

Via via kreeg ik de naam van Digitalmore (Indy) door omdat ik een VA zocht die mij kon helpen met de wat technische zaken rondom Mailblue, Webinargeek en WordPress. Dit waren precies de 3 programma’s waar Indy zich vooral mee bezig hield. Inmiddels werk ik al een tijd met Indy en ben tevreden. Ze is heel snel en makkelijk te bereiken, levert snel en goed werk en is super lief en vriendelijk. Het scheelt mij bergen tijd, stress en frustratie dat zij een kei is in die dingen die ik moeilijk en lastig vind! Super fijn dus!

Marieke Ringrose

mariekeringrose.nl

” Hire a Virtual Assistant today and grow your business tomorrow”

Iedereen zegt wel eens; je moet doen waar je goed in bent en aan een ander overlaten wat je niet kunt. Als startende ondernemer wil je zoveel mogelijk zelf doen. Ook al om de kosten laag te houden. Geldt voor mij ook. Maar ik zat zo met mijn handen in het haar dat ik het wel uit handen moest geven. Had ik Indy maar eerder op mijn pad gehad. Dan wordt ondernemen toch een stuk makkelijker en leuker. Zij heeft mij geholpen met het opzetten van een e-mailmarketingfunnel en de mails hiervan, dit gekoppeld aan mijn website en het automatiseren van afspraken via Calendly. Indy is snel, geduldig, deskundig en alles wat ze doet ziet er professioneel uit. Ik kan Indy alleen maar aanraden!

Franca van Montfoort

FVM Coaching

Indy is sinds enige tijd mijn VA. Er hebben al eerder VA’s voor me gewerkt en daar heb ik mindere ervaringen mee.

Telkens moest ik hen achter de broek aan zitten of werd er iets over het hoofd gezien. Bij Indy is dat allemaal totaal anders. Wat opvalt is dat zij heel makkelijk schakelt. Geen opdracht is voor haar teveel en in no- time heeft ze het voor je geregeld. Kwalitatief levert ze goed werk af en dat heeft me ook al direct weer geld terug opgeleverd. Voor een drukke ondernemer als mij is dat fantastisch. Indy is energiek, flexibel en werkt daarbij super snel. Voor mij een verademing om met haar te mogen werken. Wat ik belangrijk vind is dat ze open en transparant is.

Kortom: een verademing en een topper!

Patrick Elsenberg

Hairtattoo Institute

Hi, Ik ben Indy

Ik ben Indy, een avonturier, en heb een passie voor reizen en sporten en ik help graag anderen. Ik had ooit één droom: in mijn eentje een wereldreis maken. Dat is gelukt! Toen kreeg ik een tweede droom: een eigen onderneming starten en de vrijheid hebben om te werken waar ik wil. Daarom ben ik gestart met mijn bedrijf als Virtual Assistant. Ik help graag drukke ondernemers die ook weer willen doen waar zij gelukkig van worden en waar zij energie van krijgen.

 

virtual assistant inhuren

Heb jij vragen of wil jij een afspraak inplannen? Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op.