Over Digital More

Over Digital More

Digital More ondersteunt ondernemers met behulp van een Virtual Assistant. Je hebt een eigen onderneming, maar te weinig tijd om je te focussen op je Core Business? Als Virtual Assistant ondersteun ik je op afstand bij alles waar jij niet mee bezig wil zijn. Denk hierbij aan het bijhouden van je social media kanalen, het bijwerken van je website, blogs schrijven om beter zichtbaar te worden in Google en nog veel meer.

 

Kernwaarden

Flexibel

Als Virtual Assistant ben ik flexibel inzetbaar. Je kunt me inhuren op uurbasis of op projectbasis. Ook ben ik bereid om op locatie te komen indien dit een keertje nodig is.

Betrouwbaar

Op basis van vertrouwen en goede afspraken gaan wij deze samenwerking aan. Daarnaast heb ik een geheimhoudingsverklaring opgenomen in de samenwerkingsovereenkomst.

Enthousiast

Met mijn enthousiasme en positieve instelling, zullen wij een fijne samenwerking aan gaan om jouw bedrijf nog meer te laten groeien.

” Hire a Virtual Assistant today and grow your business tomorrow”

Hi, Ik ben Indy

Ik ben Indy, een avonturier, en heb een passie voor reizen en sporten en ik help graag anderen. Ik had ooit één droom: in mijn eentje een wereldreis maken. Dat is gelukt! Toen kreeg ik een tweede droom: een eigen onderneming starten en de vrijheid hebben om te werken waar ik wil. Daarom ben ik gestart met mijn bedrijf als Virtual Assistant. Ik help graag drukke ondernemers die ook weer willen doen waar zij gelukkig van worden en waar zij energie van krijgen.

 

virtual assistant inhuren

Heb jij vragen of wil jij een afspraak inplannen? Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op.