Kies voor vrijheid en start als Virtual Assistant! 

1-op-1 KICKSTART 

Hét 3 maanden traject waarin ik je ga begeleiden met het opzetten van een succesvolle business als Virtual Assistant! Zodat je overal ter wereld kan werken en dingen doen die je écht leuk vindt.

Je droomt van vrijheid! Ik help je die droom werkelijkheid te maken.

Van loondienstslaaf naar vrijheid. 

Droom jij er van om te werken waar je maar wilt? Zou je ontzettend graag meer van de wereld willen zien en Google je je maar suf op ‘hoe kan ik online werken en reizen?’  Ben je klaar met die 9 tot 5 baan en verlang jij naar vrijheid? Start dan een online bedrijf als Virtual Assistant!

Werken als Virtual Assistant klinkt als een droom

Je voelt je al een tijdje niet meer op je plek in loondienst. Je vindt je werk niet verkeerd, maar het is ook zeker niet iets wat je heel je leven wil blijven doen. Je hebt leuke collega’s, een goed salaris, maar toch voelt het niet lekker. Je mist de vrijheid. De vrijheid om op vakantie te gaan wanneer je wil, de vrijheid om thuis te zijn (bij je kinderen). 

Al een tijdje twijfel je over het ondernemerschap en om te starten als Virtual Assistant. Maar het maakt je onzeker. Ben ik wel goed genoeg? Er zijn al zoveel andere Virtual Assistants, wie wilt mij nu? Hoe werkt het precies? Hoe werk je samen met klanten?

Maar toch kan je het niet loslaten. Werken als Virtual Assistant klinkt als droombaan…

Herken jij dit?

 • Je bent klaar met die energiesleurpende 9 tot 5 baan
 • Je hebt iedere zondagavond buikpijn omdat je weer moet gaan werken
 • Ieder jaar heb je weer vakantiedagen te kort
 • De weekenden vliegen voorbij, maar de werkdagen.. Je blijft maar op de klok kijken.
 • Je verlangt naar vrijheid.
 • Je zou graag meer van de wereld willen zien en locatieonafhankelijk kunnen werken
 • Je wil vaker thuis zijn bij je gezin of je partner
 • Je overweegt al een tijdje om starten als Virtual Assistant maar je hebt geen idee waar je moet beginnen
 • Je bent super leergierig en je vind het leuk om nieuwe dingen te leren

Maar wil je dit? 

 • Je wilt werken op de mooiste plekken in het buitenland of in de leukste koffietentjes in Nederland.
 • Je wilt zelf bepalen hoe jouw werkdag eruit ziet
 • Je wilt meer tijd kunnen doorbrengen met je familie, gezin of vrienden.
 • Je wilt alleen nog maar werken met de allerleukste klanten
 • Je wilt geld verdienen met iets wat je leuk vind om te doen
 • Je wilt iedere dag weer met plezier aan het werk gaan
 • Je wilt een vrije dag nemen zonder dat het je een verlofdag kost.
 • Je wilt zo snel mogelijk uit loondienst en je wilt niet perse een hele opleiding voor Virtual Assistant doen.
 • Je wilt gewoon zo snel mogelijk een succesvolle business hebben staan!

KICKSTART

KICKSTART is hét 3 maanden traject waarin ik jou persoonlijk ga begeleiden met het opzetten van jouw online bedrijf als Virtual Assistant. 

Drie maanden lang ben ik jouw mentor, coach of geef het beestje een naam en ga ik jou alles leren over hoe je als Virtual Assistant kan starten. Samen gaan we bepalen wie jouw doelgroep wordt en wat jouw diensten gaan worden. We bepalen jouw aanbod en jouw tarieven. Ik ga je leren hoe een samenwerking met een klant in zijn werking gaat, hoe je aan klanten kan komen als Virtual Assistant en hoe je een goed sales gesprek voert! 

Na drie maanden staat de fundering van jouw bedrijf en heb je wellicht al jouw eerste klanten binnengehaald! Jij kan eindelijk die baan in loondienst opzeggen! 

Binnen 1 jaar tijd had ik 20 klanten geholpen als Virtual Assistant

KICKSTART

We starten met een KICKOFF call van 60 minuten waarin we jouw doelen voor komende drie maanden vast gaan leggen en alvast gaan kijken naar jouw aanbod en doelgroep. 

Iedere 2 weken een 1-op-1 coachingscall van 30 minuten via Zoom waarin we jouw voortgang bespreken, maar waar jij ook de dingen kan bespreken waar je tegen aan loopt en waarin ik je tips en advies kan geven.

Je krijgt toegang tot de online leeromgeving van KICKSTART. Waarin je in meer dan 10 modules alles gaat vinden wat je nodig hebt om een bedrijf als Virtual Assistant te starten. Denk aan: waar vind je klanten, hoe bepaal je je tarief, hoe zit het met je administratie / belastingen? 

Je krijgt toegang tot diverse templates, cheatsheets en bonus gastmasterclasses die jij kan gebruiken om van jouw VA business een succes te maken.

De mogelijkheid om drie maanden lang mij al jouw vragen te stellen via WhatsApp + de mail.

Je komt in mijn netwerk.  Ik krijg regelmatig aanvragen van ondernemers die een Virtual Assistant zoeken en deze aanvragen kan ik naar jou doorzetten.

 De investering bedraagt € 2.225 euro, excl. btw voor 3 maanden!

Denk jij ‘dat kan ik niet betalen’ of ‘dat ga ik snel terugverdienen?!’

*In termijnen betalen is mogelijk! 

Indy Digital More

Ik koos voor vrijheid! 

Ik ben Indy en januari 2022 was ik klaar met de zogenoemde ‘ratrace’: ik was er klaar mee om iedere week 40 uur op kantoor te zitten en maar 25 vakantiedagen te hebben. Ik wilde de wereld zien, avonturen beleven, en de vrijheid hebben om te reizen. Daarom besloot ik mijn baan in loondienst (met een vast contract, een goed salaris en een lease auto) op te zeggen en samen met mijn vriend hebben we een prachtige reis gemaakt.

Toen ik terug in Nederland was, wist ik één ding heel zeker: ik wilde niet meer terug naar kantoor.  Ik wilde mijn eigen pad bewandelen en mijn dromen waarmaken. Ik besloot een business coach in de arm te nemen om me te begeleiden bij het realiseren van mijn dromen. Samen dachten we na over wat ik echt wilde. Het antwoord was helder: ik wilde aan de slag als Virtual Assistant.

Toch waren er twijfels en bezwaren die opdoken. Gedachten als ‘Wat als ik geen klanten kan vinden?’ en ‘Misschien moet ik toch deeltijds in loondienst blijven voor wat extra financiële zekerheid’ bekroop me. Op dat moment zei mijn coach iets heel belangrijks: ‘Wat is het ergste dat er kan gebeuren als je geen klanten vindt?’ Die simpele vraag gaf me de moed om volledig voor mijn droom te gaan. Ik besloot me volledig te richten op mijn bedrijf. 

Ik heb nooit zonder klanten gezeten.

1 juli schreef ik me in bij de KVK en was mijn bedrijf ‘Digital More’ officieel geboren. En eind juli had ik al 3 klanten van zo’n 28 – 32 uur per week. k verdiende meer dan in mijn oude loondienstbaan en genoot van de vrijheid om te werken waar en wanneer ik wilde. Dit was precies wat ik wilde!

Onze volgende reisplannen werden even ‘on hold’ gezet toen ik erachter kwam dat ik zwanger was. In april ‘23 werd ik naast ondernemer ook moeder van Ivy. En toen ik tijdens mijn verlof eens ging kijken naar mijn administratie, realiseerde ik me dat ik in minder dan een jaar tijd meer dan 20 klanten als VA had geholpen (en dat inclusief mijn zwangerschapsverlof!!).  Ik heb sinds mijn inschrijving bij de KVK eigenlijk nooit een moment gehad dat ik geen klanten had. En als ik dit kan, kun jij het ook! Daarom heb ik besloten om het KICKSTART traject op te zetten, waarin ik jou persoonlijk ga begeleiden om ook een succesvolle VA-business op te zetten! Want ik gun iedereen die vrijheid! 

virtual assistant inhuren

Stop dreaming, start doing

virtual assistant inhuren

Nog even voor je op een rijtje..

3 maanden lang ben ik jouw mentor! Jij kan mij al jouw vragen stellen.

We starten met een kick-off call van 1 uur via Zoom

Iedere 2 weken een 1-op-1 coachingscall van 30 minuten waarin we jouw voortgang bespreken, maar waar jij ook de dingen kan bespreken waar je tegen aan loopt en waarin ik je tips en advies kan geven.

1-op-1 support via WhatsApp + mail gedurende 3 maanden

Toegang tot de KICKSTART Academy

Handige documenten, cheat sheets, etc.

Meest gestelde vragen: 

Ik moet me nog inschrijven bij de KVK? Is dit dan iets voor mij?

Zeker! Dit programma is juist voor jouw als je nog helemaal moet starten als Virtual Assistant. Ik ga je alles leren over het ondernemen, het werken als Virtual Assistant en het vinden van klanten!

Hoe weet ik zeker of ik na dit traject een succesvolle VA business hebt?

Dat weet je nooit! Ik ga je alles leren hoe het mij gelukt is en vervolgens is het aan jou om het uit te voeren. 

Kan ik deze investering opvoeren als zakelijke kosten?

Ja, je kunt deze kosten aftrekken van jouw winst. 

Hoe verschilt dit VA Mentorship van andere trainingsprogramma's?

Dit mentorship is geen hele opleiding die je moet volgen om als VA te starten. Ik deel mijn kennis en ervaring met jou hoe ik enorm ben gegroeid als VA. Lekker praktisch! Zodat jij binnen 3 maanden gewoon die baan in loondienst kan opzeggen!

Wanneer is de startdatum?

Eerst hebben we een matchcall om te kijken of er vanuit beide kanten een match is, zo ja: dan plannen we samen de kick-off sessie in en kunnen we starten in overleg.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, je kan in 2 of 3 termijnen betalen.