De 5 meest gemaakte fouten van VA’s waardoor ze geen klanten kunnen vinden

Gratis e-book

Ben jij gestart als VA, maar lukt het je maar niet om klanten te vinden? Download dan nu mijn gratis e-book ‘De 5 meest gemaakte fouten van VA’s waardoor ze geen klanten kunnen vinden.

Ik ging van 0 naar 20 klanten in 1 jaar tijd! Jij kan dit ook

N

Ontdek wat de meest gemaakte fouten zijn van (startende) VA's

N

Tips & tricks hoe jij deze fouten gaat voorkomen

N

Zodat jij een klantmagneet wordt

virtual assistant inhuren

Ik koos voor vrijheid! 

Ben jij net gestart als VA of al een tijdje werkzaam als VA, maar lukt het je maar niet om die klanten te vinden? Ben je vol goede moed aan dit ondernemersavontuur begonnen, maar toch krijg je er steeds vaker buikpijn van? Je ligt er soms zelfs wakker van.

Het lukt je maar niet om die klanten te vinden. Je reageert wel op de oproepjes in Facebookgroepen, maar er reageren nog honderd anderen VA’s en het lukt je maar niet om gekozen te worden… Hoe doen anderen het toch? Waar halen die volgeboekte VA’s hun klanten vandaan? 

Ik zal het je vertellen: als je eenmaal een goedlopende VA business hebt staan, komen de klanten vanzelf naar je toe! Ik wil je graag een handje helpen! In dit e-book heb ik de 5 meest gemaakte fouten van VA’s op een rijtje gezet. Lees dit e-book en voorkom dat jij dezelfde fouten gaat maken. 

Ik heb nooit zonder klanten gezeten.

Ik ben Indy en op 1 juli schreef ik me in bij de KVK en was mijn bedrijf ‘Digital More’ officieel geboren. Eind juli had ik al 3 klanten van zo’n 28 – 32 uur per week. k verdiende meer dan in mijn oude loondienstbaan en genoot van de vrijheid om te werken waar en wanneer ik wilde. Dit was precies wat ik wilde!

Maar onze reisplannen werden even ‘on hold’ gezet toen ik erachter kwam dat ik zwanger was. In april ‘23 werd ik naast ondernemer ook moeder van Ivy. En toen ik tijdens mijn verlof eens ging kijken naar mijn administratie, realiseerde ik me dat ik in minder dan een jaar tijd meer dan 20 klanten als VA had geholpen (en dat inclusief mijn zwangerschapsverlof!!).  Ik heb sinds mijn inschrijving bij de KVK eigenlijk nooit een moment gehad dat ik geen klanten had. Steeds vaker kreeg ik berichtjes van mede-va’s hoe het mij gelukt was om zoveel klanten te krijgen. Dat was het moment waarop ik dacht: als ik dit kan, kun jij het ook! Dit gratis e-book is het eerste duwtje in de goede richting die ik je ga geven 😉  

virtual assistant inhuren

Today is your opportunity to build the tomorrow you want

Download nu mijn e-book ‘De 5 meest gemaakte fouten van VA’s, waardoor ze geen klanten kunnen vinden.’

Download nu mijn gratis e-book 'De 5 meest gemaakte fouten van VA’s waardoor ze geen klanten kunnen vinden'
Vul je gegevens hieronder in en check je mailbox 🙂