Waarom ik het DIVI thema van WordPress gebruik

Het maken van een website… Je kan het zelf doen of je kan het laten uitbesteden. Ik heb er voor gekozen om mijn website zelf te maken en ik vond het echt mega leuk om te doen. Ik gebruikte hiervoor WordPress in combinatie met het Divi Thema. Ik vertel je graag waarom ik het Divi thema voor WordPress gebruik.

1. Visual Builder

Met het Divi Thema kan je gebruik maken van de Visual Builder. Deze builder geeft je de mogelijkheid om je website aan de voorkant aan te passen. Voeg afbeeldingen, tekst of iets anders toe en je ziet de veranderingen direct aan de voorkant van de website.

2. Zonder moeilijke codetaal

Divi maakt het designer van je website zoveel makkelijker. Het lukt ook jou ook mooie websites te maken zonder de moeilijke codetaal van HTML en CSS. Je hebt de optie om zonder codes te werken, maar heb je hier wel verstand van? Dan kun je hier natuurlijke hele mooie dingen mee maken.

3. Drag & Drop Systeem

Het Drag & Drop Systeem maakt het maken van een website gemakkelijker zonder dat je technische kennis hoeft te hebben. Met het Drag & Drop Systeem kun je heel eenvoudig bepaalde elementen slepen en neerzetten.

4. Maatwerk of templates

Het Divi thema heeft ontzettend veel templates waar je uit kan kiezen. Dus wil je een simpele website en wil je er niet teveel tijd aan kwijt zijn, dan kan je kiezen om één van de templates te kiezen of meerdere templates te combineren. Of je kan een unieke website maken, maatwerk.

Wil jij ook zelf je website maken, dan raad ik het zeker aan om het Divi thema voor WordPress te gebruiken. Via deze link kun je het thema aanschaffen. (Indien je het Divi thema aanschaft via mijn link, ontvang ik hiervoor een kleine commissie). 

Wil jij toch liever dat iemand anders je website maakt? Dan kan ik je wellicht hiermee helpen. Plan dan nu een kennismakingsgesprek in.

Over Digital More

Over Digital More

Mijn naam is Indy en ik ben de oprichter van Digital More. Als Virtual Assistant ondersteun ik drukke ondernemers met werkzaamheden op het gebied van online marketing & website, social media en administratieve werkzaamheden.

En daarnaast help ik als VA Coach (startende) VA’s met het opzetten van een business als VA.