4 handige tools voor social media

Om beter zichbaar te zijn, is social media tegenwoordig niet meer weg te denken. Om je het een stukje makkelijker te maken, deel ik graag 4 handige social media tools met je. 

1. Facebook Business Suite

Facebook Business Suite is een handige planningstool. Je kunt berichten voor zowel Facebook als Instagram inplannen en daarnaast je kun je ook statistieken bekijken en kun je hiermee advertenties plaatsen.

2. Planoly

Planoly is mijn favoriete tool om Instagram posts mee in te plannen. Via deze app kun je foto’s uploaden en je ziet dan gelijk hoe je feed eruit komt te zien. Hierdoor kan je een perfecte feed in elkaar zetten! Je hebt een gratis versie en hier kan je al super veel mee!

3. Tailwind

Tailwind is een gratis tool die je kan gebruiken om je Pins in te plannen op Pinterest. Via Tailwind wordt er ook precies aangegeven wat de juiste momenten zijn om jouw pins te plaatsen!

4. Canva

Canva mag uiteraard niet ontbreken in dit lijstje. Canva is mega handig om te designen. Er zijn honderden templates beschikbaar en ik gebruik zelf de pro versie en die zou ik ook zeker aanraden. Zo heb je nog meer keuze in templates, afbeeldingen en meer. 

Vind jij het alsnog erg lastig om tijd vrij te maken voor jouw social media? Wil jij liever bezig zijn met andere taken. Als Virtual Assistant help ik ondernemers met hun socials. Ben jij benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan.

Over Digital More

Over Digital More

Mijn naam is Indy en ik ben de oprichter van Digital More. Als Virtual Assistant ondersteun ik drukke ondernemers met werkzaamheden op het gebied van online marketing & website, social media en administratieve werkzaamheden.

En daarnaast help ik als VA Coach (startende) VA’s met het opzetten van een business als VA.