Kennis.Shop, alles wat je moet weten

Heb je al gehoord over het nieuwste Nederlandse betalingssysteem? Kennis.shop is speciaal ontwikkeld voor online ondernemers zoals jij en ik. Ik ben sinds kort overgestapt op Kennis.Shop en in deze blog ga ik je uitleggen waarom en wat ik zo fijn vind aan Kennis.Shop.

Het verhaal achter Kennis.Shop

Je kent Kennis.shop misschien al als een betaalplatform dat ondernemingen helpt om eenvoudig betaalpagina’s te maken en meer te verkopen. Dat is niet zomaar ontstaan. Er zit namelijk veel meer achter de ontwikkeling. Dit is hun verhaal:

Kennis.shop is niet ’s nachts uit de grond geschoten. Sinds hun eerste exclusieve lancering in januari 2023 heeft het platform een verbluffende groei doorgemaakt. Van nul naar 752 klanten in 6 maanden, en een community van 511 actieve leden. Dit is geen toeval. 

Parsifal, de mede-oprichter, heeft een andere strategie dan andere betaalsystemen. Ze kiezen doelbewust voor een persoonlijke benadering om Kennis.shop te laten groeien. 

Het hele systeem wordt gebouwd met feedback uit de community. Zo heeft iedereen (waaronder ik) de mogelijkheid om mee te doen aan het vormen van Kennis.shop.

Waarom ik kies voor Kennis.Shop

Voordat ik gekozen had voor Kennis.Shop gebruikte ik altijd Plug & Pay. Nu vind ik dat zelf ook onwijs fijne software om mee te werken, maar toch heb ik voor Kennis.Shop gekozen. Waarom heb ik de overstap gemaakt?

Allereerst is Kennis.Shop stukken goedkoper dan Plug & Pay. Waarbij je bij Plug & Pay maandelijks of jaarlijks betaalt, heb je bij Kennis.Shop een lifetime licentie. Ik heb dus één keer geïnvesteerd en verder kan ik het dus altijd gebruiken. Kennis.Shop heeft deze functionaliteiten als Plug&Pay en wat ik ook fijn vind is dat er een community is op Facebook waar je je vragen kan stellen, een kennisbank is voor als je ergens niet uitkomt en de lijntjes zijn erg kort met Partisal en Kars.

Wat kan je allemaal met Kennis.Shop

  •  Binnen 10 minuten een online betaalpagina opzetten, zonder enige technische kennis! 
  • Voeg kassakoopjes toe. En ook 1-klik upsells en 2-stap betaalpagina
  • 8 neuromarketing geheimen verwerkt op jouw betaalpagina’s + tips voor jouw teksten
  • Makkelijk schalen: Na aankoop emails. Stuur na-aankoop emails via Kennis.shop.
  • Verkoop zonder gedoe in het buitenland. Belasting wordt automatisch berekent en een rapportage klaargezet voor je belastingaangifte
  • Integraties. Directe koppeling met andere software of via Zapier.
  • Affiliate marketing: Verkoop jouw producten samen met affiliates.

Wat kost Kennis.Shop?

Omdat de softwate nog in ontwikkeling is en Parshal en Kars nog niet klaar zijn met bouwen, kun je in ruil daarvoor instappen voor een bizar lage prijs. Je hebt namelijk lifetime toegang voor slechts 798,-!! Waarom nog langer wachten? Ik zou direct Kennis.Shop aanschaffen.

Begrijp je nu waarom ik overtuigd ben van Kennis.Shop? Heb je vragen hierover of moeite met het inrichten van jouw betaalpagina, laat het me weten via een DM op Instagram

 

*Let op: dit artikel bevat affiliate linkjes. Wanneer je Kennis.Shop aanschaft via mijn linkje, krijg ik een commissie. Jij betaalt niks extra’s 😉 

Over Digital More

Over Digital More

Mijn naam is Indy en ik ben de oprichter van Digital More. Als Virtual Assistant ondersteun ik drukke ondernemers met werkzaamheden op het gebied van online marketing & website, social media en administratieve werkzaamheden.

En daarnaast help ik als VA Coach (startende) VA’s met het opzetten van een business als VA.