5 x Boeken voor ondernemers

Ik hou ontzettend graag van lezen en ik ben van mening dat het ook ontzettend goed is voor je persoonlijke ontwikkeling. Ik heb daarom een aantal interesse boeken voor ondernemers op een rijtje gezet. Deze deel ik graag met je in deze blogpost:

 

1. Master Your Mindset 

Master Your Mindset is een geweldig boek over persoonlijke en spirituele groei, maar ook over zakelijk succes. Juist deze combinatie maakt het boek interessant om te lezen. Michael heeft meerdere boeken uitgebracht, waarvan dit zeker wel één van mijn favorieten is. Hij deelt namelijk zijn eigen ervaringen op het gebied van bewustzijn, zingeving en inzicht.  Je leert je eigen mindset te begrijpen en hoe je die kan aanpassen, zodat jij je mooiste leven kan leiden.

“Hoe ziet jouw mooiste leven eruit. Heb je daar wel eens over nagedacht? Wat wil je écht? Ontdek je mogelijkheden, haal het beste uit jezelf en maak je dromen waar. Waarom doe je soms niet wat je wél zou willen doen? Het zijn belemmerende gedachten die je tegenhouden te doen wat je werkelijk wilt. Michael legt uit hoe je die gedachtepatronen kunt doorbreken door je mindset opnieuw te programmeren. Dit boek gaat over levensvragen. Wie ben je? Waarom doe je wat je doet? Hoe ziet jouw mooiste leven eruit? Wat wil je écht?” 

2. De online marketing tornado 

De online marketing tornado is een fantastisch boek voor elke online ondernemer die zijn of haar bedrijf beter wilt positioneren. Dit boekt, geschreven door Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren van de IMU, geef je alle handvatten om een effectieve strategie op te stellen en om jouw bedrijf te laten groeien. Ik vond het boek mega waardevol, er staan super praktische tips, die je direct kan toepassen in de praktijk.

3. Think and Grow Rich

Het derde boek wat op mijn lijstje staat als waardevolle boeken voor ondernemers is natuurlijk Think And Grow Rich van Napoleon Hill. Ik heb zelf de Nederlandse versie gelezen, omdat ik hier makkelijker doorheen kwam. Dit boek is herschreven en hierdoor wat duidelijker te volgen. 

Think and Grow Rich is het bestverkopende boek uit de geschiedenis. In dit boek deelt Napoleon Hill zijn geheimen over hoe je succesvol kan worden. Hij heeft meer dan dertig jaar lang samengewerkt met de beste en meest succesvolle ondernemers, zakenmaken en leiders van Amerika. Zijn geheimen deelt hij in dit boek. Elk hoofdstuk is weer een nieuwe stap die jij moet zetten om een succesvol leven te leiden. 

4. Rich Dad, Poor Dad

Rich Dad, Poor Dad is ook een erg interessant boek voor ondernemers. Hiervan heb ik ook de Nederlandstalige versie gelezen. Dit boek is geschreven door Robert Kiyosaki en hij legt in dit boek uit hoe je meer geld kan verdienen en je inkomen kan laten stijgen. En niet alleen hoe je dit geld kan verdienen, maar vooral ook hoe je dit geld kan behouden. Door niet alleen maar te werken voor je geld, maar geld voor JOU te laten werken. Ik vond het een fijn boek, makkelijk weg te lezen. 

5. Happy Life 365

Eén van de boeken die ik onlangs heb gelezen en die ik ook aanraad om als ondernemer te lezen is Happy Life 365 van Kelly Weekers. Dit boek is super makkelijk weg te lezen, maar maakt je wel even bewust over het leven. Kelly geeft je, aan de hand van verschillende thema’s als zelfvertrouwen, gezondheid, vriendschap, werk en social media, tips over hoe jij op een simpele en effectieve manier anders om kan gaan met negativiteit, stress en piekeren. Alles waar je als ondernemer weleens mee te maken krijgt, toch?

Dit waren mijn favoriete boeken voor ondernemers op dit moment. Dit zijn de boeken die ik onlangs gelezen heb en die ik graag met je wilde delen. Heb jij nog tips? Ik hoor het heel graag, aangezien ik nog veel meer van dit soort boeken wil lezen. Laat het me weten via Instagram.

En ben jij op dit moment ook veel aan het lezen, omdat jij graag meer rust en vrijheid binnen jouw bedrijf wil creëeren? Vergeet dan ook niet mijn gratis e-book te downloaden. Hierin geef ik je praktische tips over hoe jij weer de rust en vrijheid binnen jouw bedrijf kan terug krijgen. 

Let op: dit artikel bevat affiliate links. 

Over Digital More

Over Digital More

Mijn naam is Indy en ik ben de oprichter van Digital More. Als Virtual Assistant ondersteun ik drukke ondernemers met werkzaamheden op het gebied van online marketing & website, social media en administratieve werkzaamheden.

En daarnaast help ik als VA Coach (startende) VA’s met het opzetten van een business als VA.