Bedankt voor jouw download

Yes! Je hebt het e-book ‘de 5 fouten die VA’s maken waardoor ze geen klanten vinden’ gedownload. Bekijk nu je mailbox. Niks ontvangen? Check dan eerst even je spam en stuur anders een mailtje naar info@digitalmore.nl.

Ik vind het super dat jij dit e-book hebt gedownload, want ik wil zo veel mogelijk VA’s helpen om hun business te laten groeien. 

In het e-book vind je 5 fouten die ik vaak voorbij zie komen. Ik zal je de komende weken via mail ook nog extra tips en een kijkje in mijn leven als VA sturen. No worries, mocht je dat niet willen kan je altijd weer uitschrijven.

Veel leesplezier!

Maar wacht even.. 

Eén van de manieren waarop ik meer klanten kreeg, is doordat ik e-mailmarketing ging aanbieden als één van mijn diensten! Wil jij dit ook? Dan is mijn e-book ‘De Ultieme Gids om te starten met e-mailmarketing iets voor jou!’. Dit e-book bestaat uit een compleet stappenplan om te starten met e-mailmarketing. Nu inclusief 2 BONUSSEN: een goede lead magnet én een kant en klare opzet voor jouw gratis e-book funnel!

Handig voor jou om te gebruiken voor je eigen marketing én om de basis te leren om e-mailmarketing in te zetten voor jouw klanten! 

Je koopt hem nu tijdelijk voor slechts 9,95 i.p.v. 19,95. 

Misschien vind je dit ook interessant…?

Hoe kun je reizen en online werken?

Hoe kun je reizen en online werken?

Droom je er van om de wereld rond te reizen en online te werken? Zodat je nog langer weg kan blijven van huis omdat je genoeg geld hebt om komende maanden nog rond te komen? Zie je altijd die 'digital nomads' en ben je benieuwd wat voor werk je allemaal online kan...

Hoe start je als Virtual Assistant? 

Hoe start je als Virtual Assistant? 

Hoe start je als Virtual Assistant? Ben jij aan het oriënteren om wellicht Virtual Assistant te worden en loop je nog met wat vragen rond, dan ben je hier op het juiste adres. In dit blog beantwoord ik de vraag: hoe start je als Virtual Assistant? Wat komt er allemaal...

Klanten vinden via Instagram als Virtual Assistant

Klanten vinden via Instagram als Virtual Assistant

Je bent gestart als VA en je hebt alle stappen gezet om te werken aan succesvolle samenwerkingen. Inmiddels ben je alweer een tijdje bezig en ben je er echt klaar voor om vol te zitten met klanten. Dat lukt je misschien nog niet helemaal maar dat is wel je doel. Het...